lifemaster en wijkteams

Folders Meetingpoint Lifemaster!

Er zijn nieuwe folders van het Meetingpoint van Lifemaster.  Zo is er een flyer voor jongeren, een folder voor de wijk en een brochure voor professionals.

Flyer jongeren-webDownload flyer jongeren

 

 

 

 

 

Folder wijkbewoners-webDownload folder wijkbewoners

 

 

 

 

 

Brochure professionals-webDownload brochure professionals

Meetingpoint!

Lifemaster start met ingang van 1 augustus 2015 met projecten en activiteiten op het welbekende Meetingpoint aan de Larixstraat 16 meetingpoint-03in de wijk Heechterp-Schieringen. Dat betekent dat er allerlei vormen van begeleiding, dagbesteding, sociale activering, participatie en re-integratie plaatsvinden op een plek die al jarenlang in verbinding staat met de wijk(en) in Leeuwarden. We hopen dat dit een ontmoetingsplek wordt voor velen, zowel voor professionals en jongeren als voor bewoners en ondernemers. Voor meer informatie kijk op: Meetingpoint Lifemaster.

Tweede locatie Lifemaster

Met ingang van 15 juni 2014 kunnen we gebruik maken van een extra werkplek op het Europaplein in Leeuwarden.

Masters van Lifemaster

Marjo en Erwin Rengers van Lifemaster hebben beiden de Masteropleiding Social Work aan de Hanze University of Applied Sciences afgerond. Vanaf nu mogen wij ons  ‘Masters of Social Work’ noemen; dat betekent concreet dat wij meesters in veranderkunde zijn op allerlei gebieden.

Meer informatie over de Master Social Work

Werken met visuals

Ruimte door beelden is een boek over het werken met visuals. van Judith Zadoks & Paulien den Bode

Het boek bevat de theorie, werkvormen en toepassingen van werken met visuals en is daarmee een compleet en uniek handwerk voor dit trainingsinstrument. De uitvoering is mooi, overzichtelijk en praktisch; de inhoud van zeer goede kwaliteit. De tips, citaten, voorbeelden en aantrekkelijke kleurenfoto’s maken het geheel gemakkelijk leesbaar en toegankelijker dan voor de doelgroep noodzakelijk is. Dit boek is een stimulans voor het werken met beelden als middel om via verbeelding, bewustwording en interactie antwoord op vragen te krijgen. Breder toepasbaar dan voor het vakgebied van training, coaching en advies alleen.’